Welcome to Hotel Sunce.

Restoran

Naša prostrana blagovaonica i luksuzna terasa na otvorenom nudi velik izbor domaće i međunarodne kuhinje u ozračju moderne elegancije s prekrasnim panoramskim pogledom na more i zalazak sunca.

Autentična dalmatinska jela, kao što su pečena janjetina, dalmatinska peka (mješano meso ili morski plodovi s povrćem) ili Pašticada (kiselo / slatko sporo pirjano meso posluženo s njokama), svježi plodovi mora, jela od ribe na žaru, škampi, jastoga ili školjaka i razna međunarodna jela zadovoljiti će svaki ukus i sve prehrambene potrebe.

U našoj polupansionskoj ponudi gosti mogu odabrati između dviju dnevnih opcija koje uključuju meso, ribu i vegetarijanska jela.

Naši gosti su pozvani započeti dan s bife doručkom, koji se svakodnevno poslužuje u restoranu Hotela Sunce, a uključen je u cijenu boravka. Odaberite iz velike ponude svježeg voća, mesa i sireva, kruha, marmelada, jogurta,  žitarica i jaja, ili jednostavno uživajte u šalici kave ili čaši soka na jutarnjem suncu.

S našim banket uslugama u restoranu kapaciteta do 70 osoba, hotel Sunce je idealno mjesto za grupne skupove i posebne događaje. 

 

Bar na plaži

Za one koji se jednostavno ne mogu otrgnuti od plaže i vole više opuštenu atmosferu, naš Beach Bar nudi poseban neformalan ambijent.

Gosti se mogu rashladiti s našim širokim izborom hladnih napitaka, koktela i sladoleda dok se odmaraju na ležaljkama ili opuštaju u sjeni suncobrana tijekom vrućih ljetnih dana, a većinu naših jela iz restorana također poslužujemo u opuštenom ambijentu našeg Beach Bara. Okruženi morem i zalaskom sunca steći će te dragocjeno i nezaboravno iskustvo.

Book Your Stay
Guests 1